MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Po upieczeniu wyjmij mięso z blaszki. Następnie wyjmij...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najlepszy przepis na domowy sos pieczeniowy. Poznaj prosty trik na szybki i wyśmienity sos do mięsa. Już nigdy nie kupisz sosu z torebki

Domowy sos pieczeniowy. Krok 4

Po upieczeniu wyjmij mięso z blaszki. Następnie wyjmij wszystkie warzywa, a do osobnego naczynia zlej cały płyn. Za pomocą łyżki możesz delikatnie zdjąć tłuszcz z wierzchu, by nieco odchudzić sos.

Zobacz również

"Przez pierwsze 15 minut tylko sobie biegaliśmy". Komentarz po Polska - Austria

NOWE
"Przez pierwsze 15 minut tylko sobie biegaliśmy". Komentarz po Polska - Austria

Strefa kibica w Koninie. Nie tylko wynik rozczarował

NOWE
Strefa kibica w Koninie. Nie tylko wynik rozczarował

Polecamy

Kiedy nauczyciele zaczynają urlop? To wcale nie dzień zakończenia roku szkolnego

Kiedy nauczyciele zaczynają urlop? To wcale nie dzień zakończenia roku szkolnego

Awaria systemu w Ryanair! Opóźnione loty w całej Polsce

Awaria systemu w Ryanair! Opóźnione loty w całej Polsce

Mapa wypadków dzisiaj zaczyna działać

Mapa wypadków dzisiaj zaczyna działać