MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Spożywanie dużej ilości cukru zwiększa ryzyko rozwoju chorób...
fot. Elnur/123rf

Korzyści z odstawienia cukru jest naprawdę wiele. Sprawdź, co się stanie, gdy zrezygnujesz ze słodkości. Zyskają zęby, skóra i sylwetka

Zapobieganie chorobom serca

Spożywanie dużej ilości cukru zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca związanych z wysokim poziomem: ciśnienia krwi, złego cholesterolu oraz trójglicerydów.

Unikanie w diecie produktów, które są bogate w cukier zmniejszy zarówno szansę na zachorowanie, jak i zgon związany z chorobami naczyniowo-sercowymi.

Zobacz również

Aż 169 prezentacji w ramach 41. edycji DRUZBACKI. Dla kogo nagrody?

Aż 169 prezentacji w ramach 41. edycji DRUZBACKI. Dla kogo nagrody?

Białostocka pielęgniarka zginęła w wypadku. Internauci składają kondolencje

Białostocka pielęgniarka zginęła w wypadku. Internauci składają kondolencje

Polecamy

Puchar Tymbarku 2024. 176 drużyn powalczy we Wrześni o wyjazd na finał do Warszawy

Puchar Tymbarku 2024. 176 drużyn powalczy we Wrześni o wyjazd na finał do Warszawy

Wyśmienite polędwiczki drobiowe na obiad. Nawet niejadki proszą o dokładkę

Wyśmienite polędwiczki drobiowe na obiad. Nawet niejadki proszą o dokładkę

Planujesz urlop? Dowiedz się, jak możesz dofinansować wakacje

Planujesz urlop? Dowiedz się, jak możesz dofinansować wakacje