Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
9 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jak już ciasto podrosło, posmaruj je roztrzepanym białkiem i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 8

Jak już ciasto podrosło, posmaruj je roztrzepanym białkiem i posyp np. majerankiem czy czosnkiem niedźwiedzim. Pokrój na paszteciki.

Zobacz również

Wypadek w Młodasku. Kierowca wyjechał na czołówkę z ciężarówką

Wypadek w Młodasku. Kierowca wyjechał na czołówkę z ciężarówką

Zielonogórzanie w trójkę pojechali na zawody. Każdy wrócił z medalem

Zielonogórzanie w trójkę pojechali na zawody. Każdy wrócił z medalem

Polecamy

Trwają matury 2024. Zobacz harmonogram i najważniejsze informacje

Trwają matury 2024. Zobacz harmonogram i najważniejsze informacje

13 pysznych słów z Poznania. Znasz je wszystkie?

13 pysznych słów z Poznania. Znasz je wszystkie?

Zanim dasz komuś łyka, zastanów się dwa razy. Oto, co ci grozi

Zanim dasz komuś łyka, zastanów się dwa razy. Oto, co ci grozi