MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Najpierw rozwałkuj pierwszą część ciasta, podsypując...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 6

Najpierw rozwałkuj pierwszą część ciasta, podsypując odrobiną mąki pszennej. Podziel je na dwie podłużne części.

Zobacz również

Ruszyła budowa marketu Aldi. Ruiny znikną z miejskiego krajobrazu

Ruszyła budowa marketu Aldi. Ruiny znikną z miejskiego krajobrazu

Maciej Musiał, trener Hutnika: Drużynę na 2. ligę musimy zbudować od nowa

Maciej Musiał, trener Hutnika: Drużynę na 2. ligę musimy zbudować od nowa

Polecamy

Uwaga! Nadchodzą letnie fale upałów w Europie. Czy warto odwołać lub przełożyć urlop?

Uwaga! Nadchodzą letnie fale upałów w Europie. Czy warto odwołać lub przełożyć urlop?

Duże ułatwienie na maturze. Kolejne zmiany w edukacji

Duże ułatwienie na maturze. Kolejne zmiany w edukacji

Wyborne polędwiczki w sosie musztardowym. Obiad jak z restauracji zrobisz w mig

Wyborne polędwiczki w sosie musztardowym. Obiad jak z restauracji zrobisz w mig