Nowy punkt gastronomiczny działa od drugiej połowy marca. Można tu zjeść na miejscu, zamówić danie na wynos, również z dowozem. Menu cały czas się poszerza o nowe kompozycje smakowe naleśników i dania dodatkowe, inne niż naleśniki. - Podstawą są tu naleśniki, nawet lazania i zapiekanki są robione na cieście naleśnikowym. Mamy też dla dzieciaków pankejki bardziej puszyste na cieście biszkoptowym wypiekane w piecu, a nie na oleju. Nasze naleśniki są na słodko, na słono i na ostro – wylicza pani Ewa, właścicielka lokalu. To jej pierwszy biznes, punkt gastronomiczny ze smakiem.
W galerii ceny i opisy oferowanych dań.
Zasady głosowania w wyborach europejskich 9 czerwca
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?