Jakub Kempa, Michał Baszkowski, Patryk Lekowski oraz Sebastian Jercha z Zasadniczej Szkoły Zawodowej w Gostyniu znaleźli się w gronie finalistów Ogólnopolskiego Konkursu Przetwórstwa Mięsa. Zawody polegające m.in. na znajomości przypraw, osłonek kiełbasy oraz ekspozycji ,,towaru’’ zorganizowała już po raz ósmy Wielkopolska Izba Rzemieślnicza w Poznaniu. Wszyscy laureaci odbywają praktyczną naukę zawodu w zakładzie wędliniarskim Zofii i Józefa Konarczaków w Pogorzeli.
9 ulubionych miejsc kleszczy w ciele
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?