Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

PRZETWÓRSTWO - Młodzi znawcy wędlin

PAT
Jakub Kempa, Michał Baszkowski, Patryk Lekowski oraz Sebastian Jercha z Zasadniczej Szkoły Zawodowej w Gostyniu znaleźli się w gronie finalistów Ogólnopolskiego Konkursu Przetwórstwa Mięsa. Zawody polegające m.in.

Jakub Kempa, Michał Baszkowski, Patryk Lekowski oraz Sebastian Jercha z Zasadniczej Szkoły Zawodowej w Gostyniu znaleźli się w gronie finalistów Ogólnopolskiego Konkursu Przetwórstwa Mięsa. Zawody polegające m.in. na znajomości przypraw, osłonek kiełbasy oraz ekspozycji ,,towaru’’ zorganizowała już po raz ósmy Wielkopolska Izba Rzemieślnicza w Poznaniu. Wszyscy laureaci odbywają praktyczną naukę zawodu w zakładzie wędliniarskim Zofii i Józefa Konarczaków w Pogorzeli.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

9 ulubionych miejsc kleszczy w ciele

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na wielkopolskie.naszemiasto.pl Nasze Miasto