18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Jak zrobić szynkę na Wielkanoc? [PORADNIK] Masarz Mateusz Pawłowski z Rudy Śląskiej tłumaczy

Powinna być soczysta, bez przebarwień i z aromatem wiśniowym. Szynka wielkanocna jest nieodzownym elementem świąt. O to, jak ją przyrządzić zapytaliśmy Mateusza Pawłowskiego, masarza z Rudy Śląskiej.
Więcej na temat:

Komentarze

Liczba znaków do wpisania:  4000/4000

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin forum oraz Politykę Prywatności.

29.03.2013, 08:48

pani oreł..przeczytej se pani cos napisała na koniec w przepisie.." SZYNKE WYJMUJEMY A WODE GOTUJEMY PRZEZ GODZINE"..czyli samą wode bez szynki sie gotuje..hmm

07.04.2012, 20:18

No, teraz mogę zasiąść do stołu.

Jeśli uważasz, że któryś z komentarzy łamie regulamin, to wyślij nam link do tego artykułu na pomoc@naszemiasto.pl

Wybrane dla Ciebie

Powiązane

Więcej na temat:
Więcej na temat:
Więcej na temat:
Więcej na temat:
Więcej na temat:

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, wyłącz Adblock na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować Nie działa? Spróbuj wyłączyć Adblock samodzielnie w ustawieniach.